Ahmet Hakan
Çok tuhaf bir 'Atatürk posteri indirildi' tatavası

Peygamberimizin Kızı Hz. Fatıma Zehra Ehlibeyt Vakfında Anıldı

Tarih : 29.03.2016 18:57:40

Peygamberimizin Kızı Hz. Fatıma Zehra Ehlibeyt Vakfında Anıldı

28 Mart Pazar Günü ÇORUM EHLİBEYT VAKFINDA Peygamberimizin kızı Hz. Fatıma Zehra anıldı.

Peygamber Efendimizin biricik kızı, cennet kadınlarının efendisi Hz. Fatıma Zehra’nın mübarek doğumu, Müslüman Kadınlar ve Anneler günü dolayısıyla, Çorum Ehlibeyt Vakfı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kutlu doğum programına Çorumlu Alevilerin yoğun katılımı vardı.

Yüce kitabımız Kuran’ı Kerim’in gönüllere nur bahşeden ayetlerinin tilaveti ile başlayan program, Şiirler, Methiyeler, Sinevizyonlar ve Konuşmalarla  devam etti.

Kuran-ı Kerim’in ‘Ahzab’ suresinin gönüllere feyiz veren ayeti Kerîmelerini okuyan, Ehlibeyte gönül vermiş Muhammed Ali Arapoğlu’nun Kuran tilavetinin ardından, Sinevizyon gösterisi, Cesur Kara Hz. Fatıma Zehra hakkında hazırladığı Methiye’yi seslendirdi.

Programın ilerleyen bölümlerinden Hz. Fatıma’nın sade yaşatışı konulu konuşmasını vakfımıza bağlı İmam Ali Mescidi âlimi Sayın Tekin Polat hocamız yaptı.

Programın devamında küçük kardeşlerimizden oluşan vakfımızın Çocuk Korosunu ve Ehl-i Beyt Meddahı Sn. Zeynel Yıldırım’ı methiyelerini seslendirdi.

Programın son bölümünde Günün anlam ve önemini belirten’ konuşmayı, vakfımız âlimi Sayın Özgür Arapoğlu hocamız yaptı.

Dua dilek ve temennilerle son bulan programın bitiminden sonra Hz. Fatıma sofrasında katılımcılara ihsan yemeği verildi.